Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
De inschrijving voor de Heerhugowaard Cityrun is inmiddels in volle gang.
De inschrijving voor de Heerhugowaard Cityrun is inmiddels in volle gang. ((Foto: aangeleverd))

Duurzame inzetbaarheid van bedrijfsleven

De inschrijving voor de Heerhugowaard Cityrun, komende op 12 april, is inmiddels in volle gang. In de afgelopen vijf jaar is de loop uitgegroeid tot hét meest sportieve en gezelligste evenement van Heerhugowaard. Elk jaar wordt door de organisatie - een samenwerking tussen Hera en JCI Heerhugowaard - meer geïnvesteerd in de beleving omtrent de run, zodat het spektakel zowel voor de lopers als de toeschouwers groter wordt. "Zo krijgen we Heerhugowaard op een leuke manier in beweging", laat Robert Wondaal namens de organisatie weten.

Om te vervolgen met: "Een toenemende trend die wij zien, zijn de businessteams die zich inschrijven. Duurzame inzetbaarheid van medewerkers staat ook dit jaar weer hoog op de agenda binnen het bedrijfsleven, waarbij steeds meer initiatieven worden genomen om een bijdrage te kunnen leveren aan zowel de fysieke als mentale gezondheid van medewerkers. Het stellen van een doel om samen met collega's de Cityrun uit te lopen werkt erg motiverend. Zo wordt er samen getraind om een goede tijd neer te zetten en na afloop samen geproost op het succes"

Wondaal ziet, dat de teams steeds fanatieker worden en elkaar gaan uitdagen. "Zowel binnen bedrijven als meerdere teams meedoen als tussen bedrijven onderling. Wat ons betreft krijg je hierdoor een fantastische combinatie tussen het stimuleren van gezondheid, teambuilding en gezonde competitiedrang. Wil je ook meedoen als businessteam en je bedrijf op de kaart zetten als fitte organisatie of wil je gewoon late zien dat je sneller bent dan je buurman, schrijf dan nu snel één of meerdere teams in. Er is nog voldoende tijd om te trainen.

Meer informatie:

www.heerhugowaardcityrun.nl

Meer berichten