Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
V.l.n.r. Henk Westerwal van West Trading BV/koper, Pim Westerwal van West Trading BV/koper, Rob van de Kamp van VDK Vastgoed BV/vastgoedondernemer, Guido Kesselaar van Kesselaar en Zn/aannemer, Fred Dellemijn wethouder gemeente Heiloo, Erik Schipper van SEV techniek BV/koper, Emiel Neeft van SEV tec.
V.l.n.r. Henk Westerwal van West Trading BV/koper, Pim Westerwal van West Trading BV/koper, Rob van de Kamp van VDK Vastgoed BV/vastgoedondernemer, Guido Kesselaar van Kesselaar en Zn/aannemer, Fred Dellemijn wethouder gemeente Heiloo, Erik Schipper van SEV techniek BV/koper, Emiel Neeft van SEV tec. ((Foto: aangeleverd))

Eerste paal geslagen Boekelerstaete IV

De eerste paal van het vierde bedrijfsverzamelgebouw van VDK Vastgoed op de Boekelermeer in Alkmaar is donderdag 24 januari geslagen. Bij dit moment waren ook verschillende kopers en wethouder Fred Dellemijn aanwezig. 70% van de ruimtes is reeds verkocht of verhuurd. De bouw is naar verwachting eind 2019 gereed.

De Boekelstaete IV aan de Droogmakerij is het vierde bedrijfsverzamelgebouw van VDK Vastgoed op de Boekelermeer. Het pand heeft 21 op zichzelf staande bedrijfsruimtes met variërende grootte tussen 50 m2 en 1.500 m2. Ruim 70% van de bedrijfsruimtes is reeds verkocht of verhuurd. Het pand heeft eenzelfde luxe en duurzame uitstraling als de andere drie verzamelbedrijfsgebouwen van VDK Vastgoed en met elkaar beslaan zij 16.000 m2 op de Boekelermeer.

Divers gezelschap

West Trading is een van de kopers in het bedrijfsverzamelgebouw. Zij breiden daarmee uit tegenover hun huidige bedrijfspand op de Boekelermeer. Daarnaast vestigen zich onder andere bedrijven gespecialiseerd in installatietechniek, detachering, vastgoed, accountancy, aannemers en een hovenier.

Boekelermeerwaarde

Bedrijventerrein Boekelermeer Heiloo kan door ruime vestigingsmogelijkheden blijven groeien tot een duurzaam bedrijventerrein. Bedrijven creëren er een eigen pand op maat, mede door de mogelijkheid van flexibele kavelgrootte. Er is voldoende groen en het terrein is ruim opgezet. Doordat het zo groen is, is het een inspirerende en gewilde plek om te ondernemen.

Meer berichten