Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
(Foto: Vincent de Vries/Rodi Media)

Purmerends Match Netwerk blijft verbinden

Match Netwerk blijft verbinden. Ook dit jaar. Het netwerk - ruim drie jaar geleden opgericht door Renata Willems - biedt de vrouwelijke ondernemer plezier, inspiratie, mogelijkheden om te netwerken en de kans nieuwe ideeën op te doen. Dit alles gebeurt maandelijks in Brenda's petit café aan de Koemarkt in Purmerend. Samen met Renata biedt Brenda Bloemkolk (winnares van Rodi Match Award 2018) de vrouwen een platform aan voor de netwerkavonden. Bloemkolk: "Ik vind het heerlijk om te doen en vind het een groot compliment, dat ik de Rodi Match Award in ontvangst heb mogen nemen!"

Het thema van de netwerkavonden van vorig seizoen was 'Waarom moeilijk doen als het samen kan'. Vorig seizoen konden Match Events leden elkaar nomineren voor de Rodi Match Award. De jury bestaande uit Annemiek Franse, Tamara Bierlee en Mara Punt de Vries (winnares vorig jaar) maakte de keuze voor Brenda Bloemkolk vanwege haar manier van ondernemen op het gebied van samenwerken en meedenken met diverse partijen. Brenda: "Geweldig dat ik heb gewonnen. Ik wilde met Brenda's een café neerzetten waar iedereen zich thuis voelt, lekker kan eten en drinken en bijvoorbeeld rustig iets kan lezen. Ik doe wat ik leuk vind en ten tijde van de oprichting dacht ik: 'Ik ga het gewoon doen' en kijken of het goed uitpakt, en volgens mij is het best aardig gelukt. Mijn ziel en zaligheid zit erin!"

Samen

Renata Willems: "Mijn doel met Match Events Netwerk is om vrouwen te verbinden, te motiveren en te inspireren. Tevens vinden de vrouwen tijdens de netwerkavonden steun aan elkaar in de vorm van samenwerken, ideeën opdoen en elkaar inspireren. Vorig jaar werd de eerste award uitgereikt aan onderneemster Mara Punt de Vries (uitvaartbegeleidingmara.nl). Zij had zich van alle vrouwen het meest zichtbaar gemaakt. Afgelopen netwerkseizoen is de terechte winnares Brenda Bloemkolk. Zij biedt Match Events Netwerk een fantastische plek om te netwerken en is altijd bereid om mee te denken en samen te werken" Zo probeert Brenda al jaren startende ondernemers op weg te helpen door bijvoorbeeld kunstenaars te laten exposeren in haar zaak, een vergaderruimte te creëren indien nodig, koffie, thee en lunch aan te bieden maar ook gaat zij verbindingen aan met aanbieders van een spirituele salon of geeft muzikanten een platform. Tevens is Brenda's ook huiskamer, koffie- en lunchroom en ruimte om te relaxen. Ook worden er regelmatig muziekavonden gehouden. "Ik weet niet beter dan dat ik dit fantastisch vind om te doen. Ik wil mensen een plek bieden waar ze zichzelf kunnen zijn en zich op hun gemak voelen."

Het Match Netwerk biedt maandelijks sessies aan. En ook dit jaar wordt er weer een Match Award uitgereikt. Vrouwen die willen deelnemen aan de avonden zijn welkom en kunnen een kijkje nemen op www.matchevent.nl. Meer info over Brenda's petit café via Facebook @brendapetitcafe.

Meer berichten