Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
Rabobank Alkmaar e.o. en Alkmaar City Run by night hebben hun samenwerking recentelijk met drie jaar verlengd.
Rabobank Alkmaar e.o. en Alkmaar City Run by night hebben hun samenwerking recentelijk met drie jaar verlengd. ((Foto: Vincent van den Boogaard))

Rabobank Alkmaar e.o. en Alkmaar City Run by night verlengen samenwerking

Ook Business Run van toekomst verzekerd

Al sinds de eerste editie van de Alkmaar City Run by night in 2013 is de Rabobank Alkmaar e.o. verbonden aan de sfeervolle avondrun dwars door het centrum. In slechts zes jaar tijd groeide het evenement uit tot naar verwachting 10.000 hardlopers bij aankomende editie op woensdagavond 29 mei. De succesvolle samenwerking tussen organisator Le Champion en Rabobank Alkmaar e.o. werd recentelijk met nog eens drie jaar verlengd.

Le Champion streeft naar duurzame partnerships en is dan ook bijzonder blij met de verlening van het contract. "Aan de Rabobank hebben wij een stabiele en betrouwbare partner, die net als wij vitaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Met de Alkmaar City Run by night bieden zij hun werknemers de gelegenheid om in een ongedwongen sfeer samen sportief bezig te zijn. Een voorbeeld voor andere organisaties, waar wij ons graag voor inzetten", aldus Cees Pronk, directeur Evenementen & Sponsoring Le Champion.

Ook Ralph van Soomeren, directievoorzitter Rabobank Alkmaar e.o., is blij met de samenwerking: "Regelmatig bewegen is hartstikke belangrijk daarom zet Rabobank in op een vitale levensstijl. Het geeft energie en je voelt je fitter, zowel thuis als op het werk. Verder draagt het op allerlei manieren bij aan onze maatschappij. Zo verbindt het mensen, draagt bij aan ieders gezondheid en is het bovendien een prachtig evenement voor de stad Alkmaar. Dus ik zeg: doe mee en meld je aan voor de Alkmaar City Run."'

Meer berichten