Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
Muller: "We zijn specialist op het gebied van managed hosting, online (hosted) werkplekken, security en connectiviteit."
Muller: "We zijn specialist op het gebied van managed hosting, online (hosted) werkplekken, security en connectiviteit." ((Foto: aangeleverd))

KPN Internedservices begrijpt uw IT-behoeften

Het in Purmerend gevestigde KPN Internedservices is één van de grootste, Nederlandse providers van cloud- en werkplekoplossingen. Opgericht in 1996 en sinds 2015 een 100% dochter van de Koninklijke KPN. 170 professionals werken elke dag aan één doel: succes realiseren voor hun klanten. Sales director Paul Muller (52): "We zijn specialist op het gebied van managed hosting, online (hosted) werkplekken, security en connectiviteit."

KPN Internedservices heeft een simpel en dienstbaar uitgangspunt: bedrijven laten excelleren. De mensen van het Purmerendse bedrijf geloven dat adat klanten nog succesvoller kunnen worden met de oneindige mogelijkheden die ICT biedt. "Daarom nemen we onze klanten actief mee naar het beste wat de industrie te bieden heeft en bieden we hun premium IT- en cloudoplossingen op abonnementsbasis," vertelt Muller. "Vergelijkbaar met een auto waar je een leaseprijs per kilometer voor zou betalen. Het voordeel daarvan is dat je met je onderneming makkelijk op groei kunt inzetten en snel kunt opschalen. Andersom werkt het ook in je voordeel. Bij tegenslag kun je onmiddellijk afschalen. Je betaalt alleen voor wat je verbruikt."

Cloudscan

Om de voordelen die de cloud te bieden heeft in kaart te brengen heeft KPN Internedservices een handige cloudscan ontwikkeld. De weg ernaartoe kan onduidelijk zijn en vragen oproepen. Want hoe kun je het beste naar de cloud? Voor welk onderdeel kies ik voor de private of public cloud, of is een hybride oplossing het beste? Zijn de risico's in kaart gebracht? En hoe zit het met garanties, veiligheid en compliance? Met de cloudscan van KPN Internedservices weten organisaties snel waar de cloudkansen liggen. "Onze cloudspecialist zal een serie vragen doorlopen om de mogelijkheden (kansen) en beperkingen van de cloud voor organisaties te bepalen. Na deze sessie geven wij een gericht advies en zijn organisaties klaar voor de volgende stap," aldus Muller. De ontwikkelingen op diverse platforms, zoals bijvoorbeeld Azure of AWS gaan zo razendsnel dat het voor veel bedrijven bijna niet bij te benen valt, laat staan voor organisaties die een andere core business hebben." KPN Internedservices beheert 'de cloud' voor deze ondernemingen en overheden met dezelfde gemene deler: betrouwbaar, veilig en schaalbaar.

Meer berichten