Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
De nieuwe generatie familiebedrijf spart op een informele manier met elkaar en wisselt ideeën en ervaringen uit.
De nieuwe generatie familiebedrijf spart op een informele manier met elkaar en wisselt ideeën en ervaringen uit. ((Foto: aangeleverd))

Interessant netwerk voor nieuwe generatie familiebedrijf

In veel familiebedrijven staat de nieuwe generatie voor uitdagingen. Het ondernemerschap eist veel van opvolgers en in elke fase van het bedrijf is weer ander ondernemerschap nodig. Je neemt het roer over van je voorganger, vaak een sterke ondernemer die zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend.

In 2017 hebben Abma Advocaten, Rabobank en Succesvolle Opvolging gezamenlijk Familiebedrijven Noord-Holland opgericht .Deze vereniging is exclusief voor de nieuwe generatie en heeft als doel om op een informele manier met elkaar te sparren over specifieke thema's die spelen in het familiebedrijf, zoals aanpak innovatie, leiderschap, toekomstvisie, marketing en opvolging. De nieuwe generatie met ambities binnen het familiebedrijf wordt uitgenodigd op een interessante netwerkbijeenkomst komende 23 september in Purmerend.

Inspirerend gastspreker is oud-voetballer Keje Molenaar, nu bestuurder en ondernemer. Hij zal ingaan op de overeenkomst tussen topsport en ondernemen. Onlangs verscheen er een biografie, het boek Meesterlijk, over zijn leven en bewogen carrière.

Meer informatie: www.verenigingfamiliebedrijvennh.nl Aanmelden kan via de website of door een mail te sturen aan secretaris Martijn Betlem, info@vfnh.nl

Meer berichten