Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
Vijf miljoen voor Noord-Hollandse topondernemers.
Vijf miljoen voor Noord-Hollandse topondernemers. ((Foto: aangeleverd))

Vijf miljoen voor Noord-Hollandse topondernemers

Om duurzame innovaties te bevorderen, stelt de provincie Noord-Holland dit jaar vijf miljoen euro beschikbaar voor Noord-Hollandse ondernemers die kansen pakken en willen uitblinken.

De provincie zoekt vernieuwende MKB'ers (midden- en kleinbedrijf) die actief zijn in de topsectoren agri & food, biobased economie, tuinbouw, water & maritiem, energie, life sciences & health, creatieve industrie, logistiek en chemie, tuinbouw en uitgangsmaterialen en water. Deze ondernemers kunnen zo een bijdrage leveren aan een duurzame, vernieuwende en ondernemende economie in Noord-Holland. De subsidie kan tot 10 september worden aangevraagd.

De provincie Noord-Holland investeert in een duurzaam en innovatief midden- en kleinbedrijf. Om meer innovaties binnen het MKB te stimuleren, helpt de provincie bij het wegnemen van (financiële) knelpunten in alle fases van de ontwikkeling van een goed idee tot een werkend prototype. Ondernemers die hun nek willen uitsteken, kunnen een beroep doen op de MIT-regeling, GO-NH!, PIM en het Innovatiefonds Noord-Holland.

Er kan subsidie worden aangevraagd voor haalbaarheidsprojecten (40% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 20.000) en voor R&D-samenwerkingsprojecten (40% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 350.000).

Meer informatie: Selina Douma, tel. 06-28619377, e-mail: doumas@noord-holland.nl, www.noord-holland.nl

Meer berichten