Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
Onderscheidend met Schermer Wijnkoper & Distillateur.
Onderscheidend met Schermer Wijnkoper & Distillateur. ((Foto: aangeleverd))

Zakelijke kerst- en relatiepakketten in trek

Elk jaar komt kerst gevoelsmatig weer eerder dan je denkt. In september al aan eindejaarsgeschenken denken voor relaties, personeel en klanten lijkt vreemd, maar niet wanneer je iets onderscheidends zoekt.

Schermer Wijnkoper & Distillateur uit Hoorn - met een historie sinds 1782 - biedt de mogelijkheid om een regionaal, lokaal of zelfs eigen product als relatie- of kerstgeschenk te geven. Een woordvoerder laat weten: "Met een zeefdruk op een fles of kruik kun je een geheel eigen en uniek cadeau maken. Uiteraard kan een kistje met wijn, een lokale borrel voor in een pakket of gewoon mooi ingepakt ook. Schermer denkt mee met de MKB'er, voor elk aantal, elk budget en elke wens. Informeer naar de voorwaarden en vele mogelijkheden."

Schermer Wijnkoper & Distillateur importeert zelf alle wijnen uit diverse gebieden en landen om relaties met een onderscheidend wijnpakket uit Spanje, Portugal, Italië, Slovenië, Kroatië, Montenegro, Servië of Macedonië te verrassen. "Wij kunnen ook wijninformatie in het pakket erbij doen, met wijnomschrijving en een wijn/spijs combinatie. Eventueel met uw logo op de brief erop, hierdoor zal de klant nóg meer van uw gekozen wijn genieten."

Tevens produceert Schermer Wijnkoper & Distillateur zelf al haar Nederlands gedistilleerd, zoals jenevers, bitters, kruidenbitters, likeuren, likorettes, gin, glühwein, advocaat en boerenjongens. Een grote variëteit om een passende drank te vinden in een fraaie kruik met één kleur bedrukt om aan klanten of personeel te schenken. Vanaf 72 of 144 stuks (of eventueel minder) is ook geheel private label mogelijk, door middel van zeefdruk techniek. Maak een afspraak op de Geldelozeweg 47 en bekijk alle mogelijkheden. Zij delen graag hun passie en kennis met belangstellenden.

Mer informatie: www.schermer1782.nl

Meer berichten