Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
Dankzij steun van Instituut Gak, provincies en gemeenten kan MKBDoorgaan.nl ondernemers en ZZP'ers onafhankelijk en kosteloos ondersteunen.
Dankzij steun van Instituut Gak, provincies en gemeenten kan MKBDoorgaan.nl ondernemers en ZZP'ers onafhankelijk en kosteloos ondersteunen. ((Foto: aangeleverd))

1000 ondernemers met (financiële) problemen geholpen

De landelijk werkende non-profit stichting MKBDoorgaan.nl, voorheen MKB Doorstart, heeft een mijlpaal bereikt met het helpen van 1000 ondernemers. De stichting, gestart in 2014, helpt ondernemers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden. Veel voorkomende vragen hebben betrekking op financiering, kennis van (geld)zaken, algemeen bedrijfsadvies of de behoefte aan ondernemerscoaching.

MKBDoorgaan.nl kan ondernemers onafhankelijk en kosteloos helpen op het gebied van financiering, bedrijfsadvies en coaching. De afgelopen jaren deden 1000 ondernemers hier al een beroep op. Bij het helpen van de 1000 ondernemers waren 2200 werknemers gemoeid, waarvan 1200 als kwetsbaar zijn aan te merken. 60% van de ondernemers werd geholpen op het gebied van advies en coaching. 40% kreeg hulp bij het vinden van financiering. In de provincies Flevoland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel en Zeeland kan MKBDoorgaan.nl extra diensten aanbieden dankzij ondersteuning vanuit provincies en gemeenten. Daarnaast werkt MKBDoorgaan.nl ook samen met verschillende instanties als banken, een energiemaatschappij en een bierbrouwerij om vroegsignalering te organiseren.

Dankzij steun van Instituut Gak, provincies en gemeenten kan MKBDoorgaan.nl ondernemers en ZZP'ers onafhankelijk en kosteloos ondersteunen. Ondernemers die gebruik willen maken van de dienstverlening van MKBDoorgaan.nl, kunnen terecht op www.mkbdoorgaan.nl.

Meer berichten