Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
Sharon Smit.
Sharon Smit. ((Foto: aangeleverd))

Sharon Smit verlaat RPAnhn

Sharon Smit neemt eind van dit jaar afscheid als directeur van Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord (RPAnhn). Zij heeft onder meer de samenwerking tussen publieke en private partijen in de regio versterkt en concrete afspraken met 34 partners vastgelegd in een convenant voor zeven jaar. Volgens Sharon Smit is het na zestien jaar met goede resultaten nu tijd om zich te oriënteren op een nieuwe uitdaging.

Smit: "Er staat een stevige netwerkorganisatie met partners die zich actief inzetten voor een werkende arbeidsmarkt. Steeds meer partijen ervaren dat en willen daarbij betrokken zijn. RPAnhn wordt erkend als netwerkregisseur en als motor om werkgevers, werknemers, onderwijs en overheid met elkaar te laten samenwerken. Ik vind het fantastisch dat ik daaraan een bijdrage heb kunnen leveren. Voor mij is dit een mooi moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan."

Smit is sinds december 2015 directeur van RPAnhn. Voor die tijd vervulde zij onder andere de functie van manager. Naast de dagelijkse leiding was zij verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de organisatie en het versterken van de regionale samenwerking.

Meer berichten