Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
Prima vibe nieuwjaarsreceptie Hallo2020!
Prima vibe nieuwjaarsreceptie Hallo2020! ((Foto's: Vincent de Vries))

Prima vibe Hallo2020!

"Prachtig dat het lokale bedrijfsleven Hallo2020! zo omarmt", laat trouwe bezoeker Maarten Schiphorst van Media Support Alkmaar weten. Om te vervolgen met: "Traditioneel weer drukbezocht en mooi van Willem de Haas - initiator van het event - om het opnieuw op deze wijze gestalte te geven."

Nadat de Kamer van Koophandel met de op handen zijnde reorganisatie destijds de stekker uit de traditionele nieuwjaarsreceptie had getrokken, werd door de toenmalige KvK-voorzitter Thijs Pennink aan De Haas gevraagd om een laagdrempelig 'saamhorigheidsconcept' te bedenken voor het regionale bedrijfsleven. En dat dat gelukt is, bleek afgelopen maandag tijdens de twaalfde editie in het Alkmaarse AFAS Stadion.

Meer dan 800 genodigden gaven gehoor aan de uitnodiging om zich in te schrijven en wensten elkaar een succesvol nieuwjaar. Proosten, kennismaken en netwerken, dat was het credo. Even traditioneel was de ongedwongenheid. De Haas: "Ruim 70 procent van de ondernemers kwam uit het HAL-gebied, maar ook vanuit West-Friesland, Zaanstreek en Purmerend was het bedrijfsleven vertegenwoordigd. Natuurlijk ook, omdat we onderdeel zijn van het Economisch Forum."

Hallo2020! werd mogelijk gemaakt mede dankzij Ondernemend Regio Alkmaar, Ondernemend Alkmaar en de bedrijfskringen Heerhugowaard en Langedijk en talloze partners. De volgende editie staat gepland 4 januari 2021. Noteren dus! 

Meer berichten