Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
Michiel Peeters.
Michiel Peeters. ((Foto: Mike van Bemmelen))

Uitbreiding partnerteam JAN© Accountants en Adviseurs

Per 1 januari 2020 treedt Michiel Peeters RA (41) toe als partner-aandeelhouder van JAN© Accountants & Adviseurs. Per die datum bestaat het team van partners en aandeelhouders van JAN© uit 11 personen.

Peeters is sinds februari 2017 in dienst bij JAN© als Extern Accountant en is per 1 januari 2019 al toegetreden als aspirant-partner bij JAN©. Hij is eindverantwoordelijk voor een deel van de controlepraktijk van JAN©. Daarnaast adviseert Peeters ondernemers vanuit de vestiging Purmerend.

Pieter Mul, algemeen directeur en partner van JAN©: "We zijn blij met de toetreding van Michiel tot het partner-aandeelhoudersteam. Met zijn ervaring, deskundigheid en enthousiasme is hij een aanwinst voor ons team. Met de toetreding van Michiel zetten we met JAN© wederom een belangrijke stap in het waarborgen van onze continuïteit naar de toekomst toe." 

JAN© heeft vestigingen in Purmerend, Valkenburg, Weesp en Zwanenburg (binnenkort Schiphol-Rijk) en is daarmee dé MKB-adviseur voor Groot Amsterdam, Waterland, Duin en Bollenstreek, het Gooi en de Haarlemmermeer.

Mul verder: "Wij zien dat de ondernemer van nu behoefte heeft aan een maatje die dezelfde taal spreekt, iemand die hem/haar ontzorgt, behoedt voor fouten, attendeert op kansen en die meehelpt doelen te realiseren. Iedere ondernemer is uniek met zijn/haar eigen karaktereigenschappen en vaardigheden. Wij zijn graag het betrokken maatje voor de ondernemer die helpt dromen waar te maken door op alle vlakken van het ondernemerschap ondersteuning te bieden."

JAN© heeft fiscale specialisten die voorkomen dat je teveel belasting betaalt, zorgt voor een vlekkeloos personeelsbeleid, regelt de salarisadministratie, maakt zich sterk voor het pensioen en springt in de bres bij juridische kwesties. Ook helpen we bij bedrijfsverkoop en -overnames, herstructurering, spelen graag een belangrijke rol bij het verkrijgen van financieringen en helpen bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering. "En wij zijn de accountant die de jaarrekening van de onderneming controleert, de boekhouding verzorgt, zorgt voor tijdige managementinformatie zodat men grip houdt op de onderneming en de jaarrekening samenstelt."

JAN© Accountants & Adviseurs, tel. 088-2202200, www.JAN.nl.

Meer berichten