Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
(Foto: Aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

Een kopje koffie met Mark Slotemaker

  Bedrijf in Beeld

Pure Lease is een regionale en universele speler binnen de leasemarkt, gevestigd in het Noord-Hollandse Alkmaar. "Wij bestaan uit een hecht team dat zich iedere dag inzet om relaties te voorzien in hun mobiliteitsbehoefte". Aldus Mark Slotemaker, commercieel manager bij Pure Lease.

Pure Lease is onderdeel van de Ton van Kuyk Groep. Wat in 2007 begon als een aanvulling op de dienstverlening van Volvo Ton van Kuyk is inmiddels een snel groeiende, universele leasemaatschappij met de focus op persoonlijke aandacht. 

Het wagenpark is sinds de oprichting gegroeid naar bijna 1.000 auto's. Personenauto's van alle merken, bedrijfswagens met grijs kenteken en zelfs motorfietsen. Kortom, Pure Lease zorgt voor uw mobiliteit, in welke vorm dan ook.

"Persoonlijk vind ik het geweldig om te zien hoe een contact uitgroeit tot het beheren van een compleet wagenpark," gaat Slotemaker verder. "Het leveren van een auto is al geweldig, maar als relaties besluiten meerdere auto's onder te brengen of hun complete wagenpark te laten beheren, zie ik dat als een groot compliment. Het persoonlijke contact dat wij onderhouden met onze relaties maakt ons uniek in de branche."

"Ons team bestaat uit mensen met veel ervaring. Mensen met niet alleen technische kennis en kennis van onze producten, maar ook échte liefhebbers. Mensen met een autohart. Ook beschikken we over een sterk netwerk en de juiste relaties om zo tot de juiste oplossingen voor onze relaties te komen."

"Wanneer drinken wij een kop koffie?", sluit Slotemaker af.

Meer berichten