Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
Optimale benutting van de beschikbare ruimte is de sterke kant van Integro bedrijfswageninrichting.
Optimale benutting van de beschikbare ruimte is de sterke kant van Integro bedrijfswageninrichting. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Integro: 'Er zit geld in uw bedrijfswagen'

  Bedrijf in Beeld

Het kiezen van een geschikte bedrijfswagen is al moeilijk genoeg. Maar als het op de inrichting aankomt, is dat vaak nog veel ingewikkelder. Elk vakgebied en werkzaamheid stelt immers zo zijn eigen inrichtingseisen. In alle gevallen draait het echter om één doel: dat er veilig, gemakkelijk en efficiënt kan worden gewerkt, met een optimale benutting van de beschikbare ruimte. Precies dat is nu de sterke kant van Integro bedrijfswageninrichting.

Deze absolute specialist in het inrichten van bedrijfswagens zorgt daarbij tevens dat de kostprijs per kilometer gedrukt kan worden. Voor elke bedrijfswagen en branche biedt Integro efficiënte en zeer effectieve oplossingen voor ieder budget. Ze ontwikkelen desgewenst met de eigen engineerings-afdeling en beschikken over eigen productiefaciliteiten voor de laadvloeren, betimmeringen, aluminium en multiplex inrichtingen. Zo kan er voor iedere klant de juiste oplossing worden gevonden. Dat kan in veel gevallen ook een combinatie van producten en materialen zijn, gewoon omdat iets beter past, voordeliger is of omdat de functionaliteit beter is maar altijd omdat het de beste oplossing is.

Een woordvoerder laat weten: "Staal is uit en aluminium is in. Door de hoge sterkte en het lage gewicht van een aluminium bedrijfswageninrichting, bespaart u niet alleen op de auto- en brandstofkosten, u reduceert tegelijk de CO2 uitstoot en draagt bij aan een verhoogde veiligheid van uw medewerkers. Met deze praktische inrichtingen kunnen uw medewerkers veel veiliger, goedkoper en sneller werken. Door het overzichtelijk opbergen van uw materiaal blijven uw verbruiksartikelen schadevrij en voorkomt u onnodig zoeken naar gereedschap."

Integro beschikt over gespecialiseerde medewerkers met betrekking tot mobiele stroomvoorziening, extra accu's en 12V/230V omvormers. Ook voor vraagstukken over het opladen van gereedschap accu's, verwarmen van laadruimtes en installeren van lasaggregaten, compressoren en hogedrukreinigers kunt u de expertise van Integro gebruiken. Om een voertuigadvies compleet te maken, werkt Integro met diverse gerenommeerde leveranciers op het gebied van imperialen, sidebars, ladingzekering, laadruimteventilatie, signalering en 12V LED verlichting. De slogan 'De oplossing voor functionele mobiliteit' past goed en klopt voor 100% bij Integro.

Meer berichten