Noord Holland
in het nieuws
Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl

Zakelijke arrangementen positieve bijdrage relatie Klanten ontvangen tijdens Wieler 3 daagse Alkmaar

  Nieuws
Relaties ontvangen tijdens de Wieler 3 daagse Alkmaar. (Foto: aangeleverd)
Relaties ontvangen tijdens de Wieler 3 daagse Alkmaar. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

Evenementen worden door bedrijven steeds vaker ingezet om in contact te komen met (potentiële) klanten. Daarnaast vormen evenementen een doeltreffend middel om klanten in beweging te brengen, te binden of samen iets moois te vieren. Een evenement biedt de mogelijkheid klanten te bedanken zonder directe commerciële druk. Dit levert een positieve bijdrage aan de relatie.
Evenementen zijn er in Noord-Holland in vele vormen. Denk hierbij aan de bekende mogelijkheden als productlanceringen of openingen, maar ook aan het fêteren van klanten tijdens sportieve events. Een van de mogelijkheden om klanten te ontvangen is de Wieler 3 daagse Alkmaar. Een uniek evenement, garant voor drie dagen topsport en entertainment. Deze dagen vormen een mooie kans om relaties op exclusieve wijze te ontvangen. Terwijl klanten van relaties genieten van een de renners die tijdens vele verschillende wedstrijden op de baan fietsen, staat er een heerlijk diner inclusief drankenpakket voor. klaar. Belangstellenden maken een bezoek aan het Sportpaleis compleet met een baanclinic voorafgaand aan het evenement om zo gezamenlijk de kick van het baanwielrennen te ervaren.
De Wieler 3 daagse Alkmaar vindt plaats 18, 19 en 20 oktober in Sportpaleis Alkmaar. Dit evenement staat garant voor drie dagen topsport en entertainment voor jong en oud. Natuurlijk maakt het voor Alkmaar bekende stayeren ook onderdeel uit van het programma. Kijk voor meer informatie op www.w3da.nl, mail naar 3daagse@sportpaleisalkmaar.nl of bel Suzanne Krul: 06-11375767.

Meer berichten