Noord Holland
in het nieuws
Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl

Nieuwe Ford Focus Wagon verlegt grenzen Zakelijke rijder kan profiteren van scherpe leasetarieven

  Nieuws
De nieuwe Ford Focus Wagon staat nu in de showroom bij Dekkerautogroep. (Foto: aangeleverd).
De nieuwe Ford Focus Wagon staat nu in de showroom bij Dekkerautogroep. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

Na de sportieve 5- deurs hatchback maakt nu ook de ruime, fraai vormgegeven Wagon uitvoering zijn opwachting in de showrooms van Dekkerautogroep. De Wagon is vanaf de introductie van de eerste Focus in 1998 altijd de best verkochte uitvoering geweest en dat zal bij deze generatie niet anders zijn, verwacht Eric Herman van Dekkerautogroep.
"De Focus Wagon is altijd populair geweest bij zowel de particuliere als de zakelijke rijder. De forse bagageruimte en het geringe prijsverschil ten opzichte van de hatchback speelden hierin een belangrijke rol. Deze nieuwe Focus is in alle opzichten - ruimte, design, technologie, prestaties en wegligging- weer een enorme stap voorwaarts".

Veel keuzemogelijkheden

De Focusrijder kan binnen het leveringsprogramma bovendien zijn accent aan de auto geven door de verschillende verschijningsvormen waarin de Focus te koop is. De Trend is compleet uitgerust, de ST-Line is sportief en de Titanium is gericht op comfort. De luxe Vignale tenslotte is de meest exclusieve Focus ooit gemaakt.
Het compleet nieuwe design, zowel in het exterieur als het interieur, koppelt een aantrekkelijke styling aan toonaangevende aerodynamica, een ruimer interieur en materialen van hoge kwaliteit. De karakteristieke, chique agressieve Aston Martin grille is gebleven. De Focus heeft een naam hoog te houden op het gebied van rijdynamiek en comfort. Daar is Ford overtuigend in geslaagd! Ingredienten om deze lat nog hoger te leggen zijn onder andere de instelbare rijmodi, een 20% hogere torsiestijfheid en de nieuwe, onafhankelijke achterwielophanging. De besturing is zeer direct en de stoelen zijn van topniveau.
Nieuwste EcoBoostmotoren

Ook qua motorisatie biedt de Focus ruime mogelijkheden. Hij wordt leverbaar met de nieuwste EcoBoostmotoren van 1.0 en 1,5 liter. Beide benzinemotoren hebben technologie voor cilinderuitschakeling die voor het eerst wordt toegepast bij driecilinders. Op dieselgebied staan de nieuwe 1,5 en 2,0 EcoBlue motoren voor ultieme brandstofefficiency. De eveneens nieuwe achttraps automaat met draaiknop stemt het schakelen af op de rijstijl van de bestuurder.
De laatste snufjes op het gebied van connectiviteit, veiligheid en entertainment; de Focus biedt het allemaal. Met name op het gebied van veligheids- en bestuurdersassistentie systemen neemt de middenklasser van Ford een enorme vlucht. Veel van deze systemen zitten standaard op de Focus en met de scherp geprijsde optiepakketten kan de klant zijn auto geheel naar zijn of haar wensen samenstellen. Ook de B&O geluidsinstallatie behoort tot de top in dit segment.
Scherpe prijzen

De prijzen voor de Focus beginnen bij € 23.765,- voor de 100 pk sterke 5-deurs Trend Edition. De meerprijs voor de ruime Wagon bedraagt € 1.000,-. Snelle beslissers kunnen gebruik maken diverse scherp geprijsde optiepakketten én van de Upgrade Bonus van €1.000,-. Dit betekent een korting van dat bedrag of een Upgrade van bijvoorbeeld een 5- deurs naar een Wagon. De zakelijke rijder kan profiteren van scherpe leasetarieven.

Meer berichten