Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl
Dekkerautogroep is dé Ford bedrijfswagendealer voor Noord-Holland. (Foto: aangeleverd)
Dekkerautogroep is dé Ford bedrijfswagendealer voor Noord-Holland. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

Dekkerautogroep is dé Ford bedrijfswagendealer voor Noord-Holland

  Nieuws
Dekkerautogroep is dé Ford bedrijfswagendealer voor Noord-Holland. (Foto: aangeleverd)
Dekkerautogroep is dé Ford bedrijfswagendealer voor Noord-Holland. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

REGIO - Met een sterk merk als Ford, acht vestigingen boven het Noordzee kanaal en maar liefst zes gespecialiseerde bedrijfswagenadviseurs is Dekkerautogroep één van de succesvolste bedrijfswagendealers in de regio.
Dit komt niet in de laatste plaats door het product. De Ford Transit is al ruim 50 jaar een begrip. De afgelopen jaren wonnen de diverse Ford Transitmodellen alle belangrijke vak- en publieksprijzen in bedrijfswagenland. Het is dan ook niet voor niets de best verkochte bedrijfswagenlijn van Europa. De combinatie Ford en Dekkerautogroep vormt een sterk team met een schat aan ervaring op het gebied van bedrijfswagens.

Transit familie compleet

Met de compacte Ford Transit Courier, de veelzijdige Transit Connect en de populaire Ford Transit Custom introduceerde Ford het afgelopen jaar maar liefst drie nieuwe modellen. Met frisse designs, compleet nieuwe interieurs, nieuwe motoren en de laatste features op het gebied van rij-assistentie en veiligheid leggen de nieuwe Transit modellen de lat nog hoger dan hun voorgangers én de concurrentie. Begin volgend jaar is bovendien ook de compleet nieuwe grote Transit leverbaar. Uiteraard voldoen alle modellen aan de strenge EURO 6 emissievoorwaarden.
Maatwerkoplossingen

Met vijf modellen, een breed scala aan wielbases, laadruimtes, laadcapaciteiten en aandrijflijnen is het vinden van een bedrijfswagen die precies aansluit bij uw werkzaamheden bij Dekkerautogroep vrijwel gegarandeerd. Het selecteren van een bedrijfswagen die bij uw vervoersbehoefte past is in veel gevallen maatwerk. Deuren of een laadklep? De lengte van de laadruimte...of het maximale laadvermogen? De mogelijkheden zijn zo talrijk dat een verkeerde beslissing snel gemaakt, maar eenvoudig te voorkomen is. De specialisten van Dekkerautogroep helpen klanten graag bij het afwegen van de mogelijkheden. Ook op het gebied van leasing, financiering of de inrichting en belettering van uw bedrijfswagen kunnen zij een advies op maat verzorgen. Met acht servicepunten in de regio is Dekkerautogroep bovendien altijd dichtbij voor service en onderhoud.
Extra korting of extra opties!

Dekkerautogroep nodigt iedereen van harte uit om uitgebreid kennis te maken met de complete Transit familie en de stoere Pick-up: de Ford Ranger. Uiteraard kunnen klanten profiteren van scherpe introductie- en voorraadaanbiedingen om de kosten per kilometer nog verder te drukken of uw bedrijfswagen extra compleet uit te rusten. Tot het einde van dit jaar is het bovendien mogelijk gebruik maken van een 0% rente aanbieding bij financial lease.
Interesse in een overtuigende proefrit of specifieke informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Dekkerautogroep! Bel 088-1800 360, kijk op www.dekkerautogroep.nl of mail: klantencontact@dekkerautogroep.nl.

Meer berichten