Noord Holland
in het nieuws

Noord Holland in het nieuws
Logo nhzaken.nl

Hét ondernemersmagazine van Noord-Holland

Met nhzaken bereikt u ondernemers in heel Noord-Holland. Heel gericht, want dit ondernemersmagazine wordt op persoonlijke titel naar 25.000 eigenaren, directeuren en topmanagers van Noord-Hollandse bedrijven gestuurd.

Gerichte b2b communicatie
Richt u zich op ondernemers? Dan is dit business magazine het middel bij uitstek om in te adverteren. Of u nu starter bent of al jaren aan de weg timmert, nhzaken is het enige magazine waarmee u in 1 keer heel zakelijk Noord-Holland bereikt. Breng uw bedrijf, dienst of zakelijk evenement direct onder de aandacht bij uw doelgroep. En doe zaken. Door nhzaken.

Ondernemend? Lees nhzaken
Als u onderneemt, lees dan nhzaken. Dit eigentijdse magazine vol informatie, inspiratie en nieuws voor en door ondernemers verschijnt 6 keer per jaar. Per editie is er een overkoepelend thema. Artikelen over duurzaamheid, innovatie, wetgeving, belastingen en personeel worden afgewisseld met praktische tips en interessante columns. Welke bedrijven zijn er gestart? Welke beurzen en netwerkevenementen zijn er in uw regio? Lees het allemaal in nhzaken. Gratis bovendien.

Samenwerking en groei
Het magazine nhzaken werkt samen met diverse (non-profit) organisaties zoals het Ontwikkelingsbedrijf NHN, Rijkswaterstaat, de provincie en MKB Noord-Holland. Waarom? Om u als ondernemer verder te helpen met relevante informatie uit betrouwbare bronnen. Voor u als ondernemer of manager in Noord-Holland is nhzaken een waardevol medium. Om uw netwerk te vergroten, kennis te delen, bij te blijven. Om samen te werken, om te groeien.

nhzaken ligt ook bij:
Noord-Hollandse Golfbanen
Bedrijfsverzamelgebouwen
Gemeentehuizen
Diverse kennisinstellingen en (semi) publieke organisaties
Om het aantal lezers verder te laten groeien wordt het magazine regelmatig verspreid onder bezoekers van toonaangevende beurzen en events. Denk aan het jaarlijkse Hallo-event in het Afas Stadion waar meer dan 1.000 ondernemers komen. nhzaken heeft in totaal 25.000 exemplaren per uitgave

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op rodimedia.nl